Deltidsdiskussioner på Axelborg

Efter 10 måneder på posten som deltidslandbrugets repræsentant i primærbestyrelsen kan Klaus Høeg konstatere, at deltidsfolkets problemer i vid udstrækning ligner de udfordringer, alle andre landmænd slås med.

Det fortalte han om, da en gruppe deltidslandbrugere fra Nordsjællands Landboforening, NOLA, tirsdag i denne uge besøgte L&F på Axelborg. De nordsjællandske deltidslandmænd indledte besøget på Axelborg med en introduktion til L&F og organisationens arbejdsområder ved chefkonsulent Anders Søgaard, som efterfølgende bød på en faglig og politisk rundtur på Axelborg med besøg hos relevante afdelinger, inklusiv et pitstop hos formand Martin Merrild og en introduktion til L&Fs arbejde med kommunikation og politik.

Efter selv havde tilbragt dagen i rådssalen på Axelborg ved årets sidste møde i primærbestyrelsen, rundede Klaus Høeg NOLAs besøg af først på aftenen. Her fortalte han bl.a. om sit politiske arbejde for deltidslandmændene og opfordrede aftenens deltagere til selv at tage aktivt del i debatten via hans Facebook- eller mailgruppe og til at kontakte ham med aktuelle spørgsmål og problemstillinger.

Aftenens møde bød også på en livlig diskussion om bl.a. restriktioner i planloven, absurde regler for efterløn og det urimelige i, at der eksempelvis gælder de samme regler for sprøjtesyn uanset antallet af hektarer.

Faktaboks

Deltidsfolkets mand

  • Klaus Høeg fra Landboforeningen Midtjylland er deltidslandbrugets repræsentant i L&Fs primærbestyrelse og stiller gerne op ude i foreningerne til en dialog om deltidlandmændenes arbejdsforhold.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle