Du fortjener bedre end Venstre

DEBAT

Kære landmand. Der er snart valg til Europa Parlamentet, og du vil nok - som de fleste andre landmænd - stemme på partiet Venstre. Det er jo landbrugets parti.

Men er de nu også det? Det spørgsmål, synes jeg, er yderst relevant for dig som landmand. Venstre har lagt navn til mindsket grødeskæring, vandplaner, randzoner, flere skatter, afgifter og reguleringer på dit erhverv. Resten af Folketinget har bakket op - dog med undtagelse af os fra Liberal Alliance. Vi stemmer ikke for noget, som skader dansk landbrug, for så skader vi dansk eksport, dansk økonomi og danske jobs.

Venstre har det seneste årti udvist et enormt svigt over for sit tidligere bagland. Mange landmænd har taget konsekvensen og kappet båndet til Venstre. Måske er det din tur nu? Prøv at vise din utilfredshed ved at flytte din stemme fra liste V til liste I, når du står i stemmeboksen 25. maj. Du har fortjent bedre, end det spil for galleriet du i dag udsættes for. Dansk landbrug fortjener en politisk stemme, og ingen kan påstå, Mette Bock ikke har gavnet dansk landbrugs politiske indflydelse. Nu mangler vi blot din støtte.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle