Eksotisk husmandssted slår dørene op i ferien

På Dyrebakken kan børnene få en oplevelse med dyrene.

Fisk, egern, kanariefugle, påfugle, kalkuner, katte, kænguruer og mange andre dyr. Det er der mulighed for at se på Dyrebakken ved Bjerringbro i efterårsferien. Inger og Hans Bach åbner som vanligt døren for børnefamilier, der kan komme en tur på landet og ikke bare se på landbrugsdyr, men også mere eksotiske af slagsen såsom vaskebjørne og påfugle. Man kan samtidig kæle med marsvin og kaniner eller de tillidsfulde katte af den engelske race Manx, der bliver født uden hale.

Eksotiske dyr

Den hyggelige lille gård med de mange forskellige dyr rummer samtidig masser af hyggekroge i den dejlige have, hvor man kan nyde indholdet af den medbragte kaffekurv, hvis vejret tillader det.

Ellers kan man rykke indenfor i den tidligere stald, der er smukt pyntet med hjemmelavede genstande, og hvor værtsparret sætter en kop kaffe og småkager frem til fri afbenyttelse.

Inger Bach viser rundt og fortæller om dyrene i den udstrækning, det kan lade sig gøre, og Hans kører rundt med den lille traktor og vogn med frugt og grønt til dyrene flere gange om dagen, så man kan se dyrene æde.

Der findes også en udendørs mini-legeplads, hvor de yngre kan boltre sig.

Faktaboks

  • Alle er velkomne kl. 10-16 hver dag i ferien
  • Entréen på 30 kr. går til foder, hegn med mere
  • Adressen er Borrevej 24, Nøddelund, 8850 Bjerringbro

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle