Et royalt Folkemøde

Af Karen Hækkerup, adm. direktør, Landbrug & Fødevarer

På Folkemødet 2018 havde Landbrug & Fødevarer som altid en af de største scener og nogle af de mest spændende debatter og events.

I år var jeg særlig stolt over, at kongehuset valgte at besøge Landbrug & Fødevarer. Jeg havde en spændende samtale med H.K.H. Prins Joachim om dansk landbrug og fødevareklyngen. Prinsen understregede, at Danmark er historisk forankret og har rod i landbruget. Interessen for både god mad og glæden over de mange milliarder, fødevareklyngen tjener ind til Danmark, var stor. Og aldrig før har L&F’s telt trukket så mange tilskuere til. Det var en stor oplevelse.

Jeg mener, det er sundt, at komme væk fra de vante rammer på Axelborg, Christiansborg eller hvor man nu har sin daglige gang. På Folkemødet mødes vi både med dem, vi dagligt kæmper med og mod – men også med andre, vi ikke normalt ser. Det giver anledning til at knytte nye kontakter og alliancer, samt at vedligeholde dem vi allerede har. Begge dele er helt afgørende for en erhvervsorganisation som os.

Vi skal selvfølgelig altid overveje, om organisationens investeringer til Folkemødet står mål med resultaterne. Og det gør vi også i L&F. Indtil nu har vi vurderet, at vores satsning på Folkemødet skaber værdi. Så længe det er vurderingen, så fortsætter vi. Og når vi har både kongehuset, ministrene Jakob Ellemann-Jensen, Inger Støjberg, Karsten Lauritzen og Kristian Jensen samt politikere som Uffe Elbæk, Bendt Bendtsen, Carsten Bach og mange andre forbi L&F-teltet, er værdien for mig at se klar.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle