Få dit hø kåret af mesterkokke

Danmarks bedste hø skal kåres på en stor madfestival, Mad FoodCamp, i København, som kokkene Claus Meyer og René Redzeppi fra Restaurant Noma står bag. Festivalen holdes på Refshaleøen i København 27.-28. august, og høbedømmelsen bliver et større tema, der også vil munde ud i et uofficielt danmarksmesterskab. Vinderpræmien er en middag for to på Restaurant Noma.

Adgangskravet er en palle med 50 kilo hø, som kan afhentes, eller man selv kan aflevere mod at få fri adgang til festivalen.

»Målet er at kunne få differentieret mælk, produkter med varierende smag og egenskaber. Desuden er hø bedre for køerne end ensilage. Det stabiliserer vommen og matcher deres behov for næringsstoffer,« påpeger kvægkonsulent i Økologisk Landsforening Thorkild Nissen.

Han er med i dommerpanelet sammen med andre landbrugskyndige og kokke. Desuden står han for de praktiske opgaver med konferencen. Thorkild Nissen kan kontaktes på telefon 87 32 27 44 og mail: tbn@okologi.dk loh

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle