Få kørekort til kæledyret

Så er 4Hs Kæledyrs Kørekort på gaden. Et super indbydende materiale om hund, kat, kanin, marsvin og fugl for børn og unge mellem 6 og 13 år, der vil have viden om deres kæledyr. Eller måske ønsker de sig et kæledyr, og så er det godt at lære noget om pasning, foder, pladsforhold, sygdomme og meget mere, inden kæledyret kommer inden for døren.

Når Matilde eller Mathias har gennemført forløbet i 4H-klubben, får de et sejt kørekort i dankortformat, et flot bevis til at hænge op på værelset, og en sjov minihåndbog om det dyr de har taget kørekort til. Hvis Matilde har taget kørekort til hund, gælder det kun til hund, men hun er velkommen til at tage et nyt kørekort til et andet dyr senere. Hverken Matilde, Mathias eller andre behøver at være medlem af 4H i forvejen. Med i Kæledyrs Kørekort-pakken er et medlemskab af 4H for resten af året.

Den første klub har indbudt til Kæledyrs Kørekort to lørdage i september. Det er op til klubberne at vælge, hvor meget og til hvilke dyr de vil udbyde Kæledyrs Kørekortene. Spørg den lokale klub. Hvis der bliver stor efterspørgsel efter det, vil 4H udvikle materiale til flere dyr.

Selvom Matilde, Mathias og forhåbentlig rigtig mange børn på denne måde får viden om deres kæledyr, er det vigtigt at understrege, at det altid er forældrenes ansvar, at kæledyret har det godt og bliver passet som det skal.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle