Følg med i maskinnyheder fra SIMA på nettet

LandbrugsAvisens reporter er på plads i Paris til den store maskinudstilling SIMA.

En af Europas største maskinudstillinger, franske SIMA i Paris, åbner portene på søndag, 22. februar. På www.landbrugsavisen.dk kan du fra på mandag læse om de vigtigste maskinnyheder, og i LandbrugsAvisen på fredag 27. februar bringer vi naturligvis en udførlig reportage fra Paris.

SIMA-udstillingen, der afholdes hvert andet år, lægger i år ekstra vægt på landbrugets miljømæssige udvikling i fremtiden. Teknik til produktion af vedvarende energi på gårdniveau har fået sin helt egen hal.

Samtidig er flere af medaljerne i innovationskonkurrencen for 2009-udstillingen hængt på maskiner der gør ekstra for at skåne miljøet eller gavne landmandens økonomi. Herunder New Hollands brint-traktor, der kører på gårdens egenproducerede brændstof uden at udlede andet end vanddamp. I innovationskonkurrencen var der også præmier til bl.a. et trådløst styret vandingsanlæg der tilfører nedbør efter GPS, og et sensorsystem der fortæller om planternes vandbehov samt koncentrationen af næringsstoffer omkring planterødderne.

Læs mere på www.landbrugsavisen.dk fra mandag 23. februar

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle