Første modtager af fordoblet jubilæumslegat

I forbindelse med Dansk Maskinhandlerforenings 100 års jubilæum i november vedtog generalforsamlingen, at Dansk Maskinhandlerforenings Jubilæumslegat fremover skulle være på 10.000 kr. i forhold til de 5.000 kr., der er tildelt tidligere legatmodtagere.

Første modtager af det fordoblede legat er Nicolaj Møller Hartvig fra Grundvad Maskinhandel, som forleden blev overrasket af familien og kolleger på sin arbejdsplads. Her fik han rosende ord med på vejen af Bestyrelsesmedlem i Dansk Maskinhandlerforening Lars Jensen.

»Du er blevet udvalgt til at modtage legatet på baggrund af en flot indstilling fra din arbejdsgiver.

»Du er fagligt dygtig, hvilket dit karakterblad vidner om. Du har masser af gå-på-mod – jeg tror faktisk, der er lidt Pippi Langstrømpe i dig. Hun har nemlig et motto: Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg nok godt finde ud af. Du udviser flid og pligtopfyldenhed og siger aldrig nej til en opgave, uanset hvad det måtte være. Og så har du et godt humør og går altid forrest - og ikke kun på det faglige plan«, lød det fra Lars Jensen.

En ekstra familie I 9. klasse var Nicolaj Møller Hartvig i praktik hos en anden maskinhandler, og i 10. klasse ville han gerne i praktik hos en maskinhandler igen. Det var her, han kom til Grundvad Maskinhandel A/S.

»Vi får lov til at være med til alle opgaver og prøve det hele, og vi har det rigtig godt sammen alle sammen. De er nærmest blevet som en ekstra familie for mig«, lyder det fra Nikolaj Møller Hartvig

Om en måneds tid samler han igen kolleger, venner og familie. »Jeg var jo udlært i juli 2018, så det er vist ved at være tid til at få holdt svendegilde«, siger Nikolaj Møller Hartvig med et grin.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle