Faste udstyrspakker i Maxxum næste år

Transmission, udstyrspakker og udvendige detaljer er blandt ændringerne på næste års Case IH Maxxum-serie og små Puma-modeller.

Lillebroderen til Case IHs Puma, Maxxum-serien, bliver opdateret med salgsstart til foråret næste år.

De fem modeller i serien fortsætter i den kommende generation, og effektmæssigt kører de nye modeller stort set videre uændret: Fra 115 heste (nom. effekt) til 150 hestekræfter i topmodellen Maxxum 150, hvor der dog er fem heste mere at gøre godt med målt på den nominelle effekt.

Tæller du alle kræfterne med, går den maksimale effekt inklusive boost fra 145 til 178 heste, og de tre model-varianter, Maxxum, MaxxumMulticontroller og Maxxum CXV, fortsætter som hidtil.

Tre udstyrspakker

Udvendig får Maxxum bl.a. nye trin op fra kabinen i stil med Magnum-serien, og ifølge Case IH kommer der også bedre hydrauliske udtag samt udtag til trykluft til at rengøre traktoren med.

Indvendig kommer der også mindre opdateringer såsom holder til smartphone og USB opladerstik, og på udstyrssiden sadler Case IH om, så man kommer til at kunne vælge mellem tre udstyrspakker.

I Maxxum og MaxxumMulticontroller kan du tilkøbe en Selection pakke, som indeholder en del af det ekstraudstyr, som ofte tilkøbes til traktorerne. Alle tre varianter kan ligeledes udstyres med Advanced-pakken, hvor man får en række teknologiske muligheder, og sidst, men ikke mindst kan MaxxumMulticontroller og den trinløse Maxxum CVX fås med Professional-pakken, som giver adgang til de seneste og mest avancerede teknologiske funktioner, lyder det fra Case IH.

Maxxum CVX-modellerne får i øvrigt opdateringer på transmissionen, hvor kørepedalens følsomhed er blevet ændret, og hvor vendegearet reagerer hurtigere, når man skifter kørselsretning.

Rammer også Puma’er

Mange af opgraderingerne på Maxxum går også igen på Maxxum-seriens storebror, de små Puma-modeller, fra Puma 140 til Puma 175 på hhv. 155 til 200 heste ved maksimal effekt. Her kan man også nyde godt en ny vinduesvisker, der dækker 60 pct. mere af frontrudens areal - noget, som også gælder for Maxxum-serien.

Til gengæld er Puma-serien ene om at få et nyt avanceret joystick til frontlæsserbrug, hvor du bl.a. har vendegear og gearskifte integreret i joysticket.

Faktaboks

Maxxum og Puma:

  • Nye udstyrspakker
  • Justeringer i CVX-transmission
  • Ændrede trin til kabine
  • Mere effektiv vinduesvisker 
  • USB-stik + holder til smartphones og tablet i kabinen 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.