Find dit lederjob på Jobstafetten

Jordbrugets største jobdatabase skifter profil. Også ledelsesjob vil fremover være at finde på Jobstafetten.

Nyskabelsen skyldes et spritnyt samarbejde mellem ledelsesrådgivningen på Landscentret og Landboungdommen. Samarbejdet betyder i praksis, at alle de job, som konsulenterne i DLBR Ledelsesrådgivning og DLBR Rekruttering involveres i, annonceres på Jobstafetten.

Dermed løftes Jobstafetten til at være et fælles »mødested« for både arbejdssøger og arbejdsgiver - uanset om det gælder en medhjælperstilling eller et job med ledelsesansvar

Og det er Ole Ebbesen, LandboUngdom MidtVest, godt tilfreds med.

Selv om Jobstafetten fra sin fødsel i 2004 var tænkt som en fælles jobdatabase for alle stillinger i jordbruget, betragtes den af mange som et sted der primært formilder praktikantpladser og medhjælperstillinger.

»Derfor er vi glade for samarbejdet med DLBR Ledelsesrådgivning,« siger han. »Det giver os flere stillinger i den tungere ende af skalaen, f. eks. som driftsledere. Og med et bredere tilbud til jobsøgerne bliver vi langt mere attraktiv som jobformidlingssted.«

Naturligt

Hos DLBR Ledelsesrådgivning var det naturligt at kaste blikket på Jobstafetten som samarbejdspartner, fortæller HR-konsulent Kirsten Broch Nielsen, LandboSyd, der er en del af netværket bag ledelsesrådgivningen.

»Vi har brug for et fast sted, hvor vi kan komme i kontakt med potentielle ansøgere til de stillinger, vore kunder og landmænd ønsker besat,« siger hun. »Jobstafetten er velkendt af alle i landbrugskredse, det er den største jobdatabase på jordbrugsområdet, og vi er i forvejen i familie med den. Så hvorfor gå ud og opfinde den dybe tallerken en gang til?«

Kirsten Brock Nielsen er ikke bekymret for, at ledelsesstillingerne bliver overset, fordi folk tror, Jobstafetten hovedsageligt rummer de mere almindelige job i landbruget. Tværtimod forventer hun en synergieffekt i takt med, at databasen løbende får tilført en række nye spændende stillinger. Det vil dels gøre det naturligt for unge landmænd med ledelsesambitioner at søge via Jobstafetten, dels vil det give landmændene en god eksponering og sikre mange kompetente ansøgere.

Vigtigt i en tid, hvor landmændene i stigende grad er bevidste om betydningen af at finde den helt rigtige medarbejder, påpeger hun.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle