Formand brænder igennem i medierne

LandboSyds formand Mogens Dall er blandt otte nyudnævnte debattører på det anerkendte netmedie Altinget.

LandboSyds ukonventionelle formand Mogens Dall, som gennem årene jævnligt har udfordret de herskende systemer i landbruget, har voksende succes i de landsdækkende medier.

For nylig sås han i TV hos programvært Clement i ’Debatten’ på DR2, hvor han sammen med bl.a. Martin Merrild gav sit besyv med i en debat om økologi og Samvirke-forsider.

Nu har den sønderjyske landboformand fået endnu en fjer i hatten: Netmediet Altinget har inviteret ham med på holdet af debattører på Altinget: fødevarer, hvor han i den kommende måneds tid skal skrive indlæg og synspunkter om aktuelle emner i landbruget.

Frisk fra hoften

Det er et tilbud, Mogens Dall glæder sig til at udnytte.

»Det er nyt terræn for mig, men jeg vil gå frisk til det. Det er dejligt, at man kan få taletid uden at være højt på strå«.

Mogens Dall mener, at mediernes interesse kan hænge sammen med den billedrige måde, han kommunikerer på.

»Det, de gerne vil have, er måske nogle udtalelser, der er friske og lige fra hoften – fra én, der ikke skal tage hensyn til gud og hver mand. Og så er jeg ikke en sur landmand«.

Mogens Dall er folketingskandidat for Venstre. Men dét faktum vil aldrig få ham til at tale vælgerne efter munden, garanterer han.

Faktaboks

Landbrug i panel

  • På det nyudnævnte hold af debattører hos Altinget: fødevarer er bl.a. også Anne Arhnung.
  • Anne Arhnung er viceadministrende direktør i Landbrug & Fødevarer og direktør for Seges.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle