Fornem hæder til L&Fs pressechef

Søren Andersen på Berlingske Business’ liste over årets unge talenter.

Jeg er da både stolt og glad for at komme på talent-listen«, siger pressechef i L&F, Søren Andersen, der sammen med 99 andre udpegede erhvervstalenter torsdag blev fejret ved et arrangement på CBS i København.

Det er ledelsen i L&F, der har indstillet pressechefen til en plads på Berlingske talentliste, og det skulderklap er den 35-årige Søren Andersen da også særlig glad for:

»For mig er det en klar anerkendelse af det arbejde, jeg gør som pressechef for L&F. Og så viser det også omverdenen, at L&F er en moderne virksomhed, der godt kan fostre og pleje talenter«.

Den esbjergensisk fødte Andersen er med vestjysk beskedenhed ikke meget for at pege på, hvad det så helt præcist er for et talent, der berettiger til en plads blandt årets 100 talenter. Ikke førend man har forstået, at der naturligvis er tale om en holdindsats:

»Men jeg har været med til at lægge en linje for de positive historier, som vi fortæller om landbruget. Og så er jeg på ingen måder bange for at tage kampen op for vores medlemmer og konfrontere journalister på andre medier, hvis de er gået galt i byen med kritik af landbruget«.

Pressechef fra 2017

Søren Andersen kom til L&F i marts 2016 som pressekonsulent. Efter en kort periode som konstitueret pressechef blev han i januar 2017 permanent pressechef.

Det er 16. år i træk, at Berlingske Business udpeger årets talenter. Avisen udgiver et særligt Talent 100-tillæg med portrætter af alle de unge talenter fredag 26. april.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle