Full-line giver mulighed for ny udvikling

Fendt tager et stort skridt ind i full-line konceptet, men hvad er egentlig fordelen ved at kunne tilbyde alt i samme farve?

Det ser selvfølgelig ganske nydeligt ud, når traktor og redskab har samme kulør. Men det er næppe af æstetiske grunde, at man som traktorproducent vil fuldbyrde full-line konceptet og tilbyde alskens redskaber i egen farve.

Salgschef Peter Midtiby fra Fendt i Danmark har gjort sig nogle tanker om, hvad fordelene er, også for kunden, at producenten har et bredt program af maskiner og redskaber.

»Noget af det, der har betydning, er, at kunderne kan få den samme velkendte service, som de er vant til, hos én leverandør, som de er trygge ved. Og som producent har vi muligheden for at være mere innovative på flere områder, også på redskabssiden,« siger Peter Midtiby.

»Men det er jo også nyt for os. Vi skal til at tænke i nye og meget landbrugsfaglige baner og ikke kun i trækkraft,« supplerer hans kollega, produktspecialist Kasper Glibstrup, der antyder, at maskinerne fra Fella med tiden kan udvikles yderligere i Fendt-regi.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle