Gøma udvikler egen gyllevogn

Efter mere end 40 års samarbejde skilles vejene til efteråret for Gøma og Samson. Fra november er Gøma klar med en nyudviklet gyllevogn.

Samson og Gøma går hvert til sit pr. 31. oktober i år efter gensidig aftale. Men til den tid vil Gøma være klar med flere nyheder i sit eksisterende produktsortiment - blandt andet en nyudviklet gyllevogn udstyret med egen Gøma-styring.

»Vi er meget langt med udviklingen af en ny Gøma-gyllevogn, som rummer den nyeste og mest praktiske opbygning, kunderne efterspørger. Vi tager samtidig en masse erfaring med fra vores eksisterende egenproduktion af spulere og slamsugere. Det kombinerer vi med vores viden fra vort serviceteam, der dagligt er i kontakt med vores mange kunder,« siger salgschef og medejer, Karsten Kammer, Gøma.

De enkelte dele af den nye gyllevogn skal leveres af underleverandører, mens Gøma er gået i gang med byggeriet af en ny 1.200 kvadratmeter stor hal ved hovedkvarteret i Viborg. Her skal gyllevognen samles, og det er planen, at vognen får premiere på Agritechnica 2017.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle