Gør kameraet høstklar

For fjerde år i træk inviterer www.landbrugsavisen.dk og LandbrugsAvisen til fotokonkurrence.

Bliver det den kystnære, lune plet ved Assens, der for tredje år i træk kommer først med et billede af vinterbyghøsten? Bliver det på Djursland, i Himmerland eller Sønderjylland, at vinterrapsen først bliver høsttjenlig? Er faldtallet i rugen perfekt igen i år ved Kalundborg som det første sted i landet? Bliver der masser af smukke solnedgange bag mejetærskere og hyggelige pauser i høstarbejdet?

LandbrugsAvisen og www.landbrugsavisen.dk inviterer for fjerde gang til fotokonkurrence med masser af præmier.

"Skyd høsten først" ved at tage og indsende det første høstbillede af de 11 vigtigste afgrøder herhjemme. Hver vinder belønnes med et gavekort på 500 kroner til www.traktorshop.dk.

Vinder hver uge

Du kan også deltage i den helt åbne kategori "Skyd høsten bedst" ved at fange høstens sjoveste, skæveste eller hyggeligste øjeblik. Vinderen får et gavekort på 1.500 kr. til www.traktorshop.dk , mens der er et gavekort på 1.000 kr. til andenpladsen og et på 500 kr. til tredjepladsen.

Derudover kåres der hver uge ugens bedste billede, som vinder en høst-T-shirt med teksten "Jeg skød høsten bedst" og en cap.

Men uanset præmier og hæder - så vær med! Find digitalkameraet frem og vær med til at sprede den gode høststemning i de kommende uger.

God jagt!

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle