GEA overtager Royal De Boer og Brouwers

GEA Group, der blandt andet omfatter WestfaliaSurge, har opkøbt DB Wilaard Holding BV og dermed overtaget selskabets to velkendte mærker inden for staldinventar, Royal De Boer og Brouwers Equipment.

Opkøbet omfatter også Wilarus LLC, der blev stiftet i 2004 som salgs- og produktionsvirksomhed for Rusland og andre SNG-lande.

"Det er et strategisk meget vigtigt opkøb, idet vi hermed ikke blot udvider antallet af kunder og produkter, men også det geografiske område, vi opererer i," siger Dirk Hejnal, der er administrerende direktør for GEA Farm Technologies.

"Efter opkøbet af Houle og Norbco i Nordamerika har vi nu kunnet komplettere vort produktprogram inden for staldinventar også i Europa og i Rusland.

Royal De Boer, der er det ældste datterselskab i Wilaard-gruppen, har produceret staldinventar siden 1869, og sammen med Brouwers Equipment, der blev stiftet i 1919, har Wilaard i årtier haft en førende position på det hollandske marked for udstyr til husdyrbrug.

GEA Farm Technologies vil videreføre mærkerne fra De Boer og Brouwers.

Divisionen GEA Farm Technologies, der er hjemmehørende i Bönen, Tyskland, er en af verdens førende producenter af udstyr til mælkeproduktion samt gylleteknik og staldinventar. Ved udgangen af 2008 havde divisionen på verdensplan rundt regnet 2.000 medarbejdere.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle