Glædeligt nej til EU

ndelig fik EU noget at tænke på, da Irland sagde nej til Lissabon-traktaten, og mange af os andre borgerlige skeptikere fik en glædelig begivenhed.

Vi ser tydeligt, at de EU-gale pludselig får travlt og her mener, at lande der ratificerer bare kan fortsætte ufortrødent.

EU's love og regler er stadigvæk de samme, som da både Holland og Frankrig sagde nej. Alle lande skal sige ja til traktaten, såfremt den skal gælde, og her er der kun én mening, og det er at man skrotter den traktat. Den er alligevel komplet uforståelig, efter den blev tilrettet Holland og Frankrig. Vi vil ikke have en EU-præsident, ej heller afskaffelse af kommissærer. Endelig vil vi bevare den nuværende afstemning med vetoret.

EU må tilbage til det handelsmæssige og kun det. Efterhånden blander de sig i alt, hvad der rører sig - til irritation for mange og til ugunst for alle.

Vi kan ikke have, de blander sig i infrastrukturen (miljø). I Bruxelles finder de på, at mindre grupper ikke må stille forslag og ej heller får tolket.

Hvis det fortsætter, samtidig med at vi i Danmark ikke måtte stemme om traktaten, har vi kun et skud i bøssen og det er at bibeholde forbeholdene og måske flere til.

Mads Schmidt Eriksen

Lusigvej 7 Broballe

6430 Nordborg

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle