Globalt udsyn kombineret med lokal viden er gode forudsætninger for internationalisering

25 Jacob Holm, koncerndirektør i DLG, har 25 års jubilæum.

Jacob Holm, 54, har 1. januar 25 års jubilæum i DLG-koncernen. I dag er han koncerndirektør i DLG og overordnet ansvarlig for DLG-koncernens vitamin- og mineralaktiviteter, Vilofoss, samt adm. direktør i datterselskabet Vitfoss.

Netop det internationale islæt kendetegner Jacob Holm. Med base i sin opvækst på Falster og nuværende bopæl i Høruphav på Als kombinerer han lokal viden og skarp forretningsmæssig indsigt med globalt udsyn.

Gennem høj rejseaktivitet, en bred kontaktflade og en evne til at tale med alle, er Jacob Holm en afgørende forudsætning for den vellykkede internationalisering af DLG-koncernen de sidste femten år. Jacob kan begå sig i alle miljøer, også på det nye kinesiske marked for foder, hvor DLG og Vilofoss har et fantastisk forhold til den kinesiske samarbejdspartner, PUAI Feed.

Jacob Holm er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og indledte sin karriere i DLG i 1990 som personalechef. Han blev i 1994 udnævnt til underdirektør i DLG, hvorefter han i 1997 blev udnævnt til underdirektør i Vitfoss. Fra 2001 har han været adm. direktør samme sted.

Jacob Holm er vellidt. Hans medarbejdere fremhæver hans humane tilgang til tingene, hvor han ser helheder og mennesker – og ikke kun er optaget af bundlinjen. På den anden side er han samtidig god til at skære igennem og tage de nødvendige beslutninger. Han har brede skuldre og tager de kampe, der skal tages.

Jacob Holm har, ud over sin uddannelse som cand.polit., også fulgt et managementprogram på Harvard Business School. Han er gift med Tine Braun, der er lærer. Sammen har de to børn, Marie på 20 og Peter på 15.

Familien har sommerhus på Falster, og de årlige skiture er højt prioriterede.

Der holdes reception for Jacob Holm 8. januar kl. 13.00-15.00 hos Vitfoss, Ulsnæs 34 i Graasten.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle