Gråkjær klar med den røde tråd

Gråkjær Staldbyg tilbyder hele pakken i form af rådgivning gennem alle byggeriets faser.

»Den røde tråd« er temaet på Gråkjær Staldbygs stand på NutriFair.

Hermed signaleres, at landmændene kan få rådgivning trin for trin gennem alle faserne i et byggeprojekt lige fra den første tanke om en ny stald over finansieringsmuligheder, miljøbehandling, rentabilitetsanalyser til tegningsarbejde, projektering og selve byggefasen. Alt sammen gennem Gråkjærs egne specialister på området.

»Med »Den røde tråd« vil vi fortælle, at vi kan tilbyde hele pakken - også til alt det forarbejde, der går forud for selve projekteringen og opførelsen af et staldbyggeri,« siger kommunikations- og marketingchef Tommy Wølk, Gråkjær Staldbyg.

»Vi kan præsentere de nyeste ideer med hensyn til indretning, logistik, arbejdsmiljø med videre, og vi kan tage landmanden med i referencestalde, og vi kan trække på en masse erfaring. Gråkjær Staldbyg har 39 års erfaring og 2.700 projekter bag sig, når det gælder staldbyggeri,« siger Tommy Wølk.

Gråkjær Staldbyg danner fælles stand med datterselskabet AP Company, der viser det seneste nye inden for inventar til svinestalde. Blandt andet AP Companys selvfangboks til drægtighedsstalde som er udkommet i en ny version.

Her vil der også være mulighed for at diskutere og se løsninger til, hvordan man løser 2013-problematikken.

»Vi står klar til at fortælle og vise, hvordan andre har løst 2013-udfordringerne, og besøgende på standen er meget velkomne til at komme med tegninger og udkast til projekter, de kunne tænke sig at få behandlet,« siger Tommy Wølk.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle