Gratis rådgivning til nye landmænd

Centrovice tilbyder 24 timers rådgivning kvit og frit til førstegangskøbere.

Det er alletiders gode tilbud til os unge landmænd, som overvejer at købe gård.«

Sådan siger formanden i Fyns LandboUngdom, Anders Petersen, om Centrovices nye gratis tilbud til førstegangskøbere. Tilbuddet går helt enkelt ud på, at man med et seriøst projekt i hånden kan få op til 24 timers rådgivning uden at have penge op af lommen. Om rådgivningen skal handle om miljøvurdering, strategisk sparring eller finansiering er ikke fastlagt på forhånd, men afhænger af den enkeltes behov. Eneste krav er, at man har et seriøst projekt og kan gøre rede for de overordnede planer i en ansøgning.

Spare penge

»Men har man et holdbart projekt, så er der flere fordele ved det,« understreger Anders Petersen, der har været med til at udvikle konceptet.

»Det kan hurtigt løbe op i 10.000 kroner i telefonrådgivning, inden man overhovedet kommer rigtig i gang. Og det skal jo helst ikke være det, der afholder nogen fra at få den rigtige rådgivning.

»Lige nu er der mange gode gårde til salg og også mange af vore medlemmer i landboungdommen, der ønsker at blive selvstændige,« siger Anders Petersen, der opfordrer til, at man benytter sig af tilbuddet:

»Det er bare med at bruge muligheden for gratis rådgivning. Det kan være den håndsrækning, som gør drømmen til virkelighed,« siger Anders Petersen, der selv er driftsleder på en kreditforenings-gård med 160 køer.

Faktaboks

Op til 24 timer gratis

  • Rådgivningstilbud fra Centrovice til dem, der skal købe gård, gartneri eller maskinstation for første gang.
  • I ansøgnings-skemaet skal man gøre rede for visioner og erfaringer.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle