Ejerskifte hos Dan-Liq skal booste salget

Dan-Liq fra Aalestrup er overtaget af bl.a. ejeren af Jorenku. Ambitionen er, at selskabets flydende vitaminer og mineraler fremover også skal afsættes til udlandet.

Markedsangang til 70 lande og en kraftig stigning i salget.

Sådan lyder opskriften og baggrunden for, at Dan-Liq, der hidtil har haft 73-årige Henning Dahl som ejer og stifter, i midten af januar skiftede ejer.

De nye ejere er Johnni Pedersen, ejer af Jorenku, og Lars Jacobsen, ejer af Scanpo, som via et fælles selskab har overtaget Dan-Liq.

Baggrunden er enkelt: »Jeg har tidligere forsøgt med mineraler og vitaminer, men kan se, at Dan-Liqs produkter er noget af det bedste, der er i markedet. Samtidig har jeg via Jorenku salgsagenter i 70 lande, så derved har vi en stærk handelsplatform, hvor vi nu får en ekstra vare på hylderne, som fint supplerer Staldren, som jeg står bag,« siger Johnni Pedersen, Jorenku.

Stort potentiale

Dan-Liq har ifølge Lars Jacobsen og Johnni Pedersen et uforløst potentiale, og det er også derfor, de har valgt at overtage det nordjyske firma.

»Vi har set produktionsanlægget i Aalestrup og kan konstatere, at firmaet har et langt større produktionspotentiale. Samtidig er der andre synergier i form af, at vi kan indkøbe råvarerne billigere,« siger de nye ejere.

Parterne har aftalt, at Henning Dahl fortsætter i Dan-Liq som daglig leder.

Faktaboks

Dan-Liq

  • Sælger flydende mineraler og vitaminer til primært svinekunder.
  • Har kunder i hele Danmark.
  • Stiftet i 1998 af bl.a. Henning Dahl.
  • Nyere ejere medio januar.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle