Griseakademi sætter i gang i september

LandboNord og LVK er gået sammen om Griseakademi, der er en kursusrække på seks kursusdage.

Under overskriften ’Griseakademi’ sætter LandboNord og dyrlægerne LVK i de kommende måneder en række kursusdage i søen.

Kursusrækken har ifølge arrangørerne som mål at skabe tværfaglig forståelse og komme rundt om hele produktionen med fokus på større afkast til svineproducent.

Første kursusdag er 24. september, og den dag er temaet produktionsøkonomi og består af indlæg fra både svinerådgivere fra LandboNord og en dyrlæge fra LVK.

Akademiet består af i alt seks kursusdage frem til midten af marts, og de øvrige temaer er ’Grise i vækst’, ’Når reproduktionen driller’, ’Hvad dør dine grise af?’, ’Medicin- og sundhedsoptimering’ samt ’Specialgrise - hvad kan vi lære af hinanden?’

Et, flere eller alle kurser

Kursusrækken afholdes i samarbejde med Nordjyllands Landbrugsskole, og arrangørerne oplyser, at der er mulighed for at få VEU-godtgørelse, men det kræver tilmelding og deltagelse ved alle seks kursusdage.

Kurserne henvender sig til både ejere og medarbejdere, og det er muligt at deltage i de kursusdage, man ønsker, eller samtlig seks kursusdage.

Faktaboks

Griseakademi:

  • Består af seks kursusdage, der afholdes 24. september, 14. november, 10. december, 15. januar, 3. februar og 12. marts. 
  • Afholdes hos LandboNord i Brønderslev. En kursusdag holdes hos Daka, Randers.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle