L&F støtter kampagne

Danske Svineproducenters kampagne ’Nu er det nok’ får opbakning fra Landbrug & Fødevarer, Svineproduktion, der har valgt at støtte med 1,2 mio. kr.

Nu er det nok-kampagnen, som Danske Svineproducenter via crowdfunding samler penge ind til som et modtræk til den meget omdiskuterede burgrise-kampagne fra Dyrenes Beskyttelse, får nu opbakning fra Landbrug & Fødevarer, Svineproduktion, der fordobler det indsamlede beløb og dermed indskyder cirka 1,2 mio. kr. til kampagnen.

Landbrug & Fødevarer, Svineproduktion, har fået en invitation fra Danske Svineproducenter til at blive involveret i kampagnen, og organisationen bliver samtidig en del af styregruppen bag kampagnen og indgår dermed i et tæt samarbejde om indholdet i det, der nu benævnes ’En Ny Dagsorden’.

»Jeg synes, at Danske Svineproducenter har sat et godt og vigtigt initiativ i søen, og vi er rigtig glade for at blive inviteret med,« siger Erik Larsen, formand for Landbrug & Fødevarer, Svineproduktion. Han finder det vigtigt for svinesektoren, at den står sammen om at minimere kløften imellem kritikere og svineproducenter.

Med det seneste bidrag er det samlede beløb nu på cirka 2,4 mio. kr., som formand for Danske Svineproducenter, Henrik Mortensen, betegner som en succesfuld start:

»Vi mærker stor opbakning fra medlemmerne, og vi glæder os til, at leverandørerne og de tilknyttede virksomheder til sektoren også går aktivt ind i at støtte initiativet økonomisk.«

Henrik Mortensen opfordrer alle med tilknytning til sektoren til at give deres bidrag via crowd-fundingen på danskesvineproducenter.dk.

Konstruktiv forandring

Crowd-fundingen har som formål at skabe det økonomiske grundlag for en konstruktiv forandring, som Henrik Mortensen ser som tvingende nødvendig:

»Vi har store ambitioner om at gå i dialog med omverdenen og få vendt den unuancerede tilgang, som flere grupperinger i det danske samfund har til os, der producerer svin, og vi har indgået en aftale med topfolk fra rådgivningsbranchen, Charter Five, om at hjælpe os med udviklingen af vores initiativ.«

Stormøde 23. november

Den første store milepæl for projektet bliver et stormøde 23. november, hvor landets svineproducenter med venner indbydes til at give deres besyv med i forhold til hvilke første skridt, En ’Ny Dagsorden’ skal indeholde.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle