Naboer klager over gyllestank og fluer

Svineproducent Søren Hansen har fået hele nabolaget mod sig, efter at han har søgt tilladelse til at femdoble sin produktion.

En svineproducent, der har søgt tilladelse om at udvide sin produktion i Sneslev, møder modstand fra sit nabolag. Det skriver Sjællandske Slagelse.

Svineproducent Søren Hansen vil udvide sin produktion fra 10.000 til 55.500 svin, og det har skabt uro hos 25 af de lokale beboere, som nu har sendt deres klage til kommunen.

Beboerne frygter, at de kommer til at leve i mere gyllelugt og flere fluer, men derudover er de også bange for deres drikkevand.

»Jeg kunne næsten ikke sidde udenfor i sommer på grund af fluer,« siger en nabo, Heidi Jensen, til Sjællandske Slagelse.

Beboernes klager vil blive taget med i Slagelse Kommunes behandling af sagen, inden de træffer den endelige afgørelse.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle