Satser mere på det tyske marked

Eskegaard har udnyttet de nye muligheder, der ligger i DanBred.

For et år siden var der 15 ansatte. I dag er der 30.

Der er kommet renavl inden for både landrace og duroc til oven i de 1.000 opformeringssøer, Eskegaard rummer.

Der er kommet en ny besætning til under Eksegaards hat, og de er gået ind i samarbejdet i DanSau om salg af avlsdyr på det tyske marked.

Senest har de investeret i egen lastbil, så avlsdyrene fremover bliver transporteret i egen bil.

Erik Schultz erkender, at de sidste 12 måneder har været særdeles travle.

»Vi så, at der blev åbnet nye muligheder, da DanBred ændrede organisation. Det er disse muligheder, vi forsøger at udnytte fuldt ud«, forklarer han.

Han fremhæver særligt, at Eskegaard gennem DanSau og med to tyske medarbejdere har en god kontakt til tyske besætninger. For eksempel er besætningen den eneste, som sælger direkte til andre tyske besætninger, uden at salget går via en mellemhandler.

»Jeg fornemmer, at vores tyske kunder er glade for den tætte kontakt, vi har, og ikke mindst for den service og rådgivning, vi er i stand til at levere«, forklarer Erik Schultz.

De to ansatte, der kører som salgskonsulenter med udgangspunkt i DanSaus kontor syd for Bremen, arbejder også lejlighedsvis i staldene på Eskegaard.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle