Vi forventer os meget af ventilationsløsningen

KJ Klimateknik har store forventninger til sin nyudviklede ventilationsløsning med trinløs regulering, der præsenteres på Nutrifair.

»Vi har store forventninger til ventilationen. Svineri i lejet er en udfordring, som mange svineproducenter kan nikke genkendende til, og vi har en løsning, som er ligetil og er en overskuelig investering. Samtidig kan den installeres i eksisterende stalde«.

Sådan lyder det fra Allan Pedersen, direktør i KJ Klimateknik, der står bag den ventilationsløsning, som Henrik Svendsen er den første til at investere i.

Erfaringer hos Henrik Svendsen er markant mindre svineri, og det er også udfaldet i den afprøvning, som Seges Svineproduktion lagde frem i forsommeren, hvor løsningen fra KJ Klimateknik viste meget gode resultater i forhold til svineri.

Han er yderst tilfreds med resultaterne fra afprøvningen.

»Det er altid rart og en styrke at have en uvildig test i hånden frem for, at det bare er noget, vi selv siger«, siger Allan Pedersen og forklarer ventilationsprincippet:

»Vores løsning er unik i den forstand, at loftsventilen er dobbelt-klappet og dermed er i stand til at sende luften lodret ned i lejet. Det ser vi har stor effekt på grisene. Desuden har vores løsning i modsætning til andres ventilationer, der kun har on/off-ventilationfunktion, trinløs regulering, der er afhængig af udetemperaturen«, forklarer Allan Pedersen.

Ventilationsløsningen fra KJ Klimateknik er endnu ikke markedsført, men ved den kommende Nutrifair-messe i Fredericia til januar bliver den fremvist.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle