Havde du regnet med, at forskere ville give medhold i alle syv synder?

»De Syv Synder«, som har kørt hen over sommeren i LandbrugsAvisen, har sat fokus på syv fejl ved kvælstofmålene. Nu har forskere givet landbruget medhold i alle syv pointer.

Man vil ikke hænge kollegerne ud

»Ja, men jeg havde faktisk forventet, at de turde være mere nøjagtige, men de vil nok ikke hænge deres kolleger ud. Det er lidt i tråd med, at landmænd per definition tit holder med landmænd, og her holder forskere med forskere. Man skal trods alt læse lidt mellem linjerne for at se kritikken«.

Ib W. Jensen,  formand i Fynsk Familielandbrug.

 

Nu bliver der grebet fat

»Det havde jeg faktisk - særligt 1900-problematikken, som jeg selv har nævnt i mange år. Det viser grundigheden og dygtigheden i det faglige arbejde, der er lavet fra LF og Seges. Det er godt at se, man får medhold, når man bliver ved med at køre på det rent faglige. Jeg forventer, at der bliver justeret på målsætningerne nu«.

Torben Hansen, formand for Landboforeningen Gefion.

 

Det er politik i sidste ende

»Vi vidste jo allerede, at de seks havde fået medhold, så det er glædeligt, at vi også får den syvende. Jeg håber, at der bliver gjort noget ved det fra politisk hold, men politik er en lunefuld størrelse. Det faglige grundlag er i hvert fald serveret, så jeg håber på et bredt flertal i folketinget«.

Claus Clausen, formand for Landboforeningen Limfjord.

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle