Hundebøll: Vi har manglet integration

Med DLG’s nye hovedsæde kan koncernen langt om længe få centraliseret sine mange funktioner, fastslår koncernchef.

I tre år har DLG’s koncernchef Kristian Hundebøll ventet på denne dag.

Mandag kunne han, sammen med 250 medarbejdere, sætte foden indenfor i DLG’s helt nye hovedkontor i Fredericia. Fremover bliver det et længe ventet samlingspunkt for både den faglige og kommercielle del af Danmarks millard store grovvare-koncern.

»DLG har en lang historie med fusioner i Danmark, men den totale integration og centralisering af det hele er aldrig blevet gjort. Nu er vi her under samme tag«, fortæller en stolt Kristian Hundebøll.

Han hentyder eksempelvis til kundecentreret, der indtil nu har ligget i Randers, ligesom indkøb, logistik og faglige medarbejdere er andre grene af DLG, der har været spredt ud over landkortet.

Alt det og mere til bliver samlet på de 7.500 kvadratmeter i Fredericia, hvor også datterselskabet Vilofoss flytter ind.

Kommer kunder til gode

I alt er der plads til 350 medarbejdere i den arkitektonisk flotte bygning med AP Pension som bygherre og ejer.

Det nye domicil kommer kunderne til gode, lover Kristian Hundebøll.

»I den daglige tilgang til forretningen kan vi gøre mange ting hurtigere og bedre, når vi har samlet det faglige og kommercielle under samme tag. Det gør det også muligt at have et endnu skarpere kundefokus,« præciserer Hundebøll.

Udfordring undervejs

Allerede for tre år siden meldte koncernchefen ud om flytningen fra Axelborg til Fredericia. Det for at give medarbejderne god tid til at beslutte, om de kunne se sig selv som en del af projektet i Fredericia.

»Undervejs har vi ansat 150 nye medarbejdere i midlertidige lokaler i Fredericia,« fortæller Kristian Hundebøll, der er glad for at alt nu er samlet.

»Det har været en stor udfordring med en todelt organisation (Axelborg og Fredericia red.). Opdelingen er ikke optimalt for så stor en organisation, men der har været et fantastisk drive blandt medarbejderne for at få det hele til at lykkedes. Nu står vi her«.

Prisen for det nye domicil offentliggør AP Pension ikke.

»Vi offentliggør desværre ikke priser på byggerier. Men vi bygger alle vores projekter selv, for at gøre det prismæssigt attraktivt - i dette tilfælde for DLG,« fortæller Peter Olsson, direktør for AP Pensions ejendomsdivision.

Faktaboks

DLG’s nye hovedsæde

 

  • Det nye domicil er på 7.500 kvadratmeter
  • Bliver nyt hovedsæde med plads til 350 medarbejdere
  • Bygherre og ejer er AP Pension
  • Pris: Ikke offentlig 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle