Inventar-firmaer overvejer NutriFair

"Umiddelbart er svaret ja".

Sådan lyder det fra salgschef Kim Tholstrup, Egebjerg International, på spørgsmålet, om firmaet vil udstille på den nye fagmesse for husdyrbrug, NutriFair 2012 i Fredericia Messecenter 25. og 26. januar næste år.

"Vi vil formentlig udstille i Fredericia, fordi det vil være sidste frist i forhold til 2013-problematikken, hvor stalde skal indrettes til løsgående søer. Agromek i slutningen af november er set i det lys for sent," uddyber Kim Tholstrup.

Egebjerg International var ikke repræsenteret på Agromek i 2010.

"Vi valgte at lade være med at udstille på Agromek fordi det tidsmæssigt næsten faldt sammen med EuroTier i Hannover, hvor vi var til stede. Men vi mangler en dansk udstilling," siger Kim Tholstrup.

Hos Jyden Bur har man endnu ikke taget stilling til, om man vil udstille på NutriFair, oplyser adm. direktør Jens Agergaard.

"Vi skal først have lidt klarhed over, hvad det egentlig er for en udstilling, men umiddelbart lyder det lidt spændende. Vi har tidligere udtrykt utilfredshed med tidspunktet for afholdelsen af Agromek i slutningen af november. En placering i begyndelsen af året ville passe meget bedre," siger Jens Agergaard.

Jyden Bur udstillede heller ikke på Agromek i november 2010.

"Det gjorde vi ikke, fordi vi syntes, det var ubelejligt i forhold til EuroTier, som vi satsede meget på," siger Jens Agergaard.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle