Ivar Ravn ny direktør for Planteproduktion

Ivar Ravn afløser Carl Åge Pedersen som direktør for Planteproduktion på Videncentret for Landbrug.

Landbrug & Fødevarers vandchef på Axelborg, cand.agro. Ivar Ravn, vender tilbage til Skejby og tiltræder umiddelbart efter efterårsferien som direktør for Videncentrets afdeling for planteproduktion.

Her afløser han den mangeårige direktør, Carl Åge Pedersen, der efter eget valg er trådt et skridt tilbage og fortsætter i en stilling som chefkonsulent i afdelingen.?

Skejby t/r

Ivar Ravn (48) kommer fra en stilling som chef for afdelingen Vand & Natur i Landbrug & Fødevarer på Axelborg.

Før det fungerede han som foreningspolitisk chef samme sted.

Men før det igen var han udviklingsdirektør i Videncentret for Landbrug og leder af afdelingen for Byggeri & Teknik samme sted.?Han har også erfaring fra landbrugets rådgivningsystem og har været leder af rådgivningsvirksomheden NordVest Agro, Morsø Landbrugscenter, fra 2000 til 2004. ?

Venter offensiv kurs

Jan Mousing, adm. dir. på Videncentret for Landbrug, forventer, at den nye direktør vil lægge en offensiv kurs for Videncentrets arbejde på planteproduktions- og miljøområdet.

»Vi ser frem til at få Ivar Ravn tilbage på matriklen her på Videncentret. Han har en kolossal erfaring og solid viden om erhvervet, blandt andet via sin mangeårige kontakt til og samarbejde med rådgivningsvirksomhederne, og han er en skarp og dygtig kommunikator.«

Også Torben Hansen, formand for L&F Planteproduktion, glæder sig til samarbejdet med Ivar Ravn. ?»Vi er midt i en tid, hvor de fremtidige rammer for planteproduktionen i Danmark bliver udstukket. Der er stor politisk fokus på lovgivningen omkring miljø og implementering af EU-direktiverne i Danmark. Det er udfordringer, som Ivar Ravn har stor indsigt i og erfaring med. Han kender erhvervet til bunds og har den gennemslagskraft, der er nødvendig for at nå igennem med budskaberne.«?Ivar Ravn er født og opvokset på en gård ved Fredericia og fik som nyuddannet agronom sit første job på Morsø Landbocenter.

hac

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle