Jeg elsker Roskilde Festival

Musik og bestyrelser præger fritiden.

I sine unge dage var Kaare Larsen fast gæst ved Roskildefestivalen, men da han kom op i tyverne, tog arbejde og uddannelse over. Da Landbrug & Fødevarer vistnok i 2012 begyndte at have en stand på den kendte musikfestival, meldte han sig som frivillig.

»Det var perfekt, for der kommer ikke nogen på en seriøs stand efter kl. 18, så vi nød musikken og livet om aftenen«, siger han.

Da han fyldte 50, gav hans kone Dorte ham en billet, og så tog han af sted med vennerne. Det gør han nu hvert år.

»Det er en ferie, jeg ser frem til. Ingen koner og damer i nærheden. Vi har et frirum, hvor man kan snakke uden løftede øjenbryn og have glæde i musikken«, forklarer han.

Dorte og Kaare er begge agrarøkonomer, og gården er deres fælles projekt. De har ikke behov for at rejse på ferie med faste intervaller, men kan glæde sig over at planlægge en ny terrasse, eller at æbletræerne skal beskæres.

Når anledningen byder sig, griber de den dog. De tog sidste år til sølvbryllup på Færøerne og takkede ja til et bryllup i Florida. Sammen med de tre sønner på nu 20, 22 og 24 år har de også været på tur til henholdsvis Australien/New Zealand og USA/Canada. I 2018 var Dorte og Kaare i Sydamerika i forbindelse med bestyrelsesarbejde.

Kaare Larsen kan hurtigt tælle til fem bestyrelser. Ud over Søborg Sø lauget bl.a. FRDK, Nordsjællands Lbf. og Assendrup Hovedgårds legatstiftelse. Det tager tid, så han går ikke længere til håndbold.

»Jeg elsker ellers idrætsfællesskaber«, siger han.

Sammen med Dorte prøver han at komme af sted til alderssvarende ’vild med dans’-arrangementer, men det kniber med at blive til noget. Til gengæld når han altid det, som Dorte for sjov kalder sorggruppen, hvor en gruppe lokale mænd mødes sidste torsdag i måneder med r, drikker kaffe og snakker om hverdagens udfordringer. Bagefter går de i baglokalet og spiller billard og åbner baren...

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle