Köckerling opgiver dansk importør-virksomhed

Det var ikke det store udbud af nyheder, der prægede Gefions stubharve-demonstration 26. april.

Köckerling har etableret en ny dansk forhandler-organisation, der nu har et landsdækkende forhandlernet. Köckerling blev tidligere solgt af en privatejet importørvirksomhed. Med virkning fra årsskiftet har Köckerling-fabrikken selv overtaget salget i Danmark. Den nye fabriksejede danske Köckerling-organisation deltog på Gefion-demonstrationen. Her blev den nyeste udgave af stubharven Vektor med 4,6 meter arbejdsbredde præsenteret. Vektor har en usædvanlig dobbelt ringpakkervalse, der er udformet så de to pakkervalser går i indgreb med hinanden. Pakkerringene er derfor selvrensende, så afskrabere kan undværes.

Den nyeste udgave af Kongskilde Vibroflex 7400 blev vist i en udgave med en række tallerkner foran harvesektionen (forredskab). Vibro 7400 fremstilles i et større sortiment. Harverne er karakteristiske ved, at alle trepunktmonterede kan omstilles til bugserede eller omvendt.

Den nu dansk-fabrikerede Kelly kædeharve blev vist i den nye udgave med ni meters arbejdsbredde. Den usædvanlige Kelly-harve præsterede et fint resultat ved bearbejdningen af grønsværen fra den veludviklede græsefterafgrøde.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle