Kloden rundt for fødevareklyngen

Fra Helsinki i nord til Lagos i syd. Fra Monterrey i vest til Shanghai i øst.

Landbrug & Fødevarer kommer bogstaveligt talt kloden rundt i arbejdet med at promovere danske fødevarer, teknologi og agroindustri og at skabe kontakter mellem virksomheder og potentielle købere.

Aktivitetskalenderen for 2018 fortæller om i alt 19 større aktiviteter, der skal fremme eksporten af alt godt fra den danske fødevareklynge, og som Landbrug & Fødevarer er arrangør eller medarrangør af. Aktiviteterne er primært eksportfremstød og deltagelse på fagmesser og lignende. Arbejdet koordineres af afdelingen Handel, Marked & Ernæring.

Mest besøgte land var Kina, hvor Shanghai fire gange var vært for L&F-aktiviteter. Øvrige destinationer var Rusland, De forenede Arabiske Emirater, Finland, Spanien, Mexico, Singapore, Sydkorea, Tyskland, Japan, Nigeria og Italien.

Landbrug & Fødevarers eksportfremstød arrangeres typisk i samarbejde med myndigheder og andre erhvervsorganisationer. Sidste uges besøg i Rom, hvor også kronprinseparret deltog, var således realiseret sammen med Udenrigsministeriet, VisitDenmark, Dansk Industri og Dansk Erhverv. Temaet ved fremstødet, der havde 15 deltagende fødevarevirksomheder, var bæredygtige løsninger inden for fødevareproduktion og økologi.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle