Kom til debatmøder om planteproduktion

Grøn Vækst, vandplaner, energiafgrøder og jordfordeling er blandt emnerne på to debatmøder om aktuel planteproduktion, som i næste uge holdes hos Landboforeningen Gefion ved Sorø og rådgivningsselskabet Centrovice i Vissenbjerg. Det sker 3. november hos Gefion og 4. november hos Centrovice ¿ begge dage med start kl. 19.

Møderne holdes i samarbejde mellem Landbrug & Fødevarer, Videncentret Planteproduktion og de to lokale foreninger.

Tre emner går igen på de to møder: Formanden for Landsudvalget for Planteproduktion, Torben Hansen, gør status for det plantepolitiske område, direktør Niels Peter Nørring, Landbrug & Fødevarer, redegør for det nyeste omkring Grøn Vækst og vandplaner, og direktør Carl Åge Pedersen, Videncentret for Landbrug Planteproduktion, lægger op til debat om valget mellem korn, energiafgrøder eller ekstensiv produktion i markbruget.

På mødet på Sjælland vil centerchef Kathrine Hauge Madsen, AgroTech, redegøre for fremtidsmulighederne for bioenergi, mens landbrugskonsulent Hans Lausten Hansen fra Jordfordelingssektionen, FødevareErhverv i Tønder, holder indlæg om jordfordeling ved mødet på Fyn. På begge møder er der afsat tid til debat.

lbs

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle