Konkurrence: Hvem har idéen til det bedste slogan?

Vind rødvin eller en bremsetest - landbrugets Færdselsgruppe er på jagt efter gode slogans, som kan bidrage til trafiksikkerhed og tolerance for landbrugskøretøjer.

Hvem har idéen til et humoristisk eller tankevækkende slogan, som kan stå på en streamer og sættes bag på en landbrugsmaskine?

Sådan spørger landbrugets Færdselsgruppe, som i forlængelse af lanceringen af kampagnefilmen for bedre trafiksikkerhed på landevejene udskriver en slogankonkurrence.

Med glimt i øjet

»Vi er på jagt efter gode slogans leveret med et glimt i øjet og et smil på læben,« siger Kathrine Blæsbjerg, erhvervspolitisk konsulent i Landbrug & Fødevarer.

Sloganet kan henvende sig til den chauffør, der kører bagved en landbrugsmaskine, og opfordre til at vise hensyn og tålmodighed, Eller det kan være et udsagn, der viser, hvad man selv som maskinfører gør for at gøre vejene mere sikre.

Forfatterne til de bedste slogans får frit valg mellem ekstra diodelygter til højtsplacering, et gavekort til bremsetest eller seks flasker god rødvin - plus streamer med eget slogan.

Færdselsgruppen, som udskriver konkurrencen, er: Danske Maskinstationer og Entreprenører, Dansk Maskinhandlerforening, Danske Sukkerroedyrkere, Dansk Agroindustri, Seges og Landbrug & Fødevarer.

Bidrag med navn, adresse og telefon sendes inden 15. juni til info@landtrafik.dk

Faktaboks

Find på et slogan

  • Send dit slogan senest 15. juni til: info@landtrafik.dk
  • Se også den nye hjemmeside landtrafik.dk
  • Her finder du også en app med sikkerhedsregler for landbrugmaskiner

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle