Krisen banker på døren

LandboNord en af mange landboforeninger, der har et erfarent team klar til kriserådgivning

Finanskrisen risikerer nu at udvikler sig til en økonomisk krise, og derfor er LandboNord nu blandt de mange landbocentre, der har samlet et hold af rutinerede rådgivere, der er klar til at træde til på de bedrifter, hvor der af en eller anden grund er optræk til krisestemning.

"Det er mange år siden, situationen har set så alvorlig ud. Vi kan ikke længere forvente, at prisudsving på salgsprodukter i den kommende tid kan klares via stigende jord- og ejendomspriser," siger chefrådgiver Keld V. Nielsen, der påpeger, at det er vigtigt ikke at blive handlingslammet.

Teamet i LandboNord består foruden Keld V. Nielsen af driftsøkonomikonsulent Søren Peider Hansen, kvægrådgiver Svend Aage Nielsen, chefkonsulent Poul Stendahl og socialkonsulent Susanne Sander.

Tæt kontakt

Det gælder om ikke at blive handlingslammet. Man skal tage initiativet og bevare overblikket og så skal man holde sine samarbejdspartnere tæt til kroppen, så der ikke kommer overraskelser," udtaler Keld V. Nielsen.

Han mener, at de fleste pengeinstituttet indtil nu har bevaret roen. I LandboNord har man endnu ikke oplevet medlemmer, som af deres pengeinstitut er blevet tvunget ud i afvikling.

pilegaard@landbrugsavisen.dk

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle