Kuhn går efter simpel mekanik på ny såmaskine

Kuhn lancerer på Agritechnica en ny og helt simpel mekanisk såmaskine, Espro MC serien, som franskmændene er sikre på, der stadig er et marked for.

Keep it simple and we will love it«, siger briterne. Og noget er der sikkert om snakken. Og her midt i strømmen af Agritechnica nyheder - den ene mere teknisk avanceret end den anden - som netop nu kolporteres videre fra Agritechnica Preview, lancerer Kuhn en helt enkel mekanisk såmaskine, nærmere bestemt de to modeller Espro M 3000 C og Espro M 4000 C.

»Det er en ny, men helt enkel og simpel mekanisk såmaskine uden hokus-pokus. Det er der stadig et marked for. Den er fremstillet af mestendels kendte komponenter fra andre Kuhn-maskiner, og det holder prisen nede«, lyder det fra Kuhn.

Udviklingen har sigtet mod de landmænd, der vil have noget enkelt, men som alligevel gerne vil have muligheden for at placere gødning tæt ved frøene under såningen. Den kommer i tre eller fire meters arbejdsbredder. Tanken har en flytbar væg, så man kan justere henholdsvis frø- og gødningsmængden.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle