Anders kan sit håndværk
Tove og Anders Bang, Husby, blev kåret som årets højdespringere hos Centrovice.

Ydelsen steg med 576 kg EKM leveret til mejeri. Kodødeligheden faldt fra seks til to procent, og dækningsbidraget faldt ’kun’ med 3.197 kroner pr. ko.

Rådgiverne hos Centrovice var ikke et sekund i tvivl om, at Tove og Anders Bang, Husby, skulle kåres som højdespringere i 2015.

Små justeringer

Selv mener Anders Bang, at fremgangen skal tilskrives en række mindre justeringer i løbet af 2015. Blandt andet ansættelsen af en elev, en ny praksis for førstekalvskøer samt en ændret kraftfoderblanding i staldens malkerobotter.

Indførelsen af sodakorn har også medvirket til løft i ydelsen.

»Derudover har jeg haft stor gavn af at deltage i erfagruppen med besætningerne i top5 på dækningsbidrag. Konkurrenceelementet og vidensudviklingen er guld værd og motiverer til fortsat fremgang og stræben efter at blive endnu bedre,« påpegede han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.