Blandevogne opgraderes
Siloking præsenterer nye løsninger på bugserede blandevogne på Agritechnica.

Silokings bugserede blandevogne, de såkaldte Premium-modeller fra 22 til 45 kubikmeter, udvides med en 3-trins powershift gearbox samt en Heavy-Duty tandem aksel til modeller fra 35 til 45 kubikmeter.

Den nye powershift gearkasse er designet til professionelle bedrifter. Traktorens PTO startes først, hvorefter powershift gearboxen tager over. Med fjernbetjeningen startes blandesneglene på trin 1 med 16 omdrejninger i minuttet, trin 2 med 29 omdrejninger i minuttet benyttes til blanding af foderet, hvor de kraftige Turbosnegle homogent blander alle fodermidler. Trin 2 benyttes også til udfodring, der sammen med trin 3 sikrer den totale udtømning af vognen med 53 omdrejninger i minuttet.

Den nye tandem Heavy-Duty aksel er designet til 32 ton. Der kan opnås en meget høj totalvægt på de større maskiner med en kapacitet på op til 45 kubikmeter.

Nyhederne vises frem på Silokings stand på Agritechnica 2019. Det hele foregår i hal 27 på stand A41.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.