Brug 60 kroner - og tjen 600 kroner
Kap to måneder af kælvealderen med et naturligt foderadditiv i mælkefodringsperioden.

Kommer hundyropdræt godt gennem mælkefodringen ved hjælp af seks gram dagligt tilsat direkte i fodermælken af det naturlige foderadditiv, Biomin Mega-Top, fortsætter ungdyrene de gode takter og kan kælve to måneder tidligere som følge af den gode tilvækst og trivsel grundlagt som spædekalv.

Det viser et nyt studie foretaget af ph.d. og kalverådgiver Rikke Engelbrecht af langtidseffekten af at bruge Biomin Mega-Top fra det østrigske firma, Biomin.

»Der er ikke megen tvivl: Kvierne kælver to måneder tidligere, hvis de tildeles seks gram Biomin Mega-Top-pulver direkte i mælken fra dag 1-60. Det giver en samlet omkostning på 60 kr. - og et payback, der er ti gange større! Ved at sænke kælvningsalderen med to måneder spares 60 foderdage á 10 kr. Dermed giver en investering på 60 kr. et afkast på 600 kr.,« konkluderer kalverådgiveren.

Læs mere om at øge trivsel og tilvækst i fagmagasinet Kvæg nr. 5, der udkommer mandag 9. maj.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.