Corona udskyder kvægkongres

Det fysiske møde er vigtigt, og derfor bliver kvægkongressen udskudt i stedet for at blive virtuel.

Kvægkongressen, der skulle være afholdt 28. februar til 1. marts er blevet udsat til 2.-3. maj. Årsagen er corona.

Ifølge Christian Lund, formand for L&F Kvæg, kunne man have valgt en halv- eller hel-digital udgave for at fastholde tidspunktet 28. februar til 1. marts, men det har man ikke ønsket.

»Vi er nået frem til den konklusion, at kvægkongressen er så meget andet end fagligt input. Kongressen er også netværk, inspiration, sparring og godt socialt samvær. Derfor vælger vi at holde fast i den kongres, vi kender og holder af«,siger han.

Deltagerne kan dermed se frem til en klassisk kvægkongres, hvor kvæglandmænd, rådgivere, dyrlæger, forskere, firmafolk og andre med interesse for kvægbrug mødes. Christian Lund lover, at det som altid bliver et program sprængfyldt med ny viden, spændende debatter, trends og fokus på muligheder og udfordringer.

Tilmelding kan ske fra 15. marts, hvor programmet også foreligger.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.