Data flyder frit og automatisk mellem mark og lager
FoderTeknik leverer komplet løsning med NIR og vejeceller samt online dataopsamling og -udveksling

Nu flyder data helt frit og automatisk fra finsnitter og frakørselsvogne til bedriftens managementprogram.

Det kunne Erik Dahl, indehaver af FoderTeknik med fokus på NIR og managementløsninger til præcisionsfodring og udbyttemåling, fortælle de 425 deltagere i Grovfoderekskursionen.

Det sker med en kombination af NIR på finsnitteren, en vejecelleløsning på frakørselsvognene fra Loadmaster og såkaldt ’sky’-baseret dataudveksling mellem mark og CropManager.

Kan eftermonteres

NIR-øsningen fra FoderTeknik leveres til New Holland og Krones største BigX-finsnittere, men kan derudover eftermonteres på andre mærker.

Krones danske importør, Brøns Maskinimport, bruger desuden et mobilt NIR-analyseapparat fra Dinamica Generale til tjek af kalibreringen på NIR-sensorerne på Krones mindre finsnitterserier.

Det fremgik desuden, at Seges også arbejder på en NIR-løsning, som ventes klar ad åre.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.