Grovfoderdag klar til tilmeldinger
Det er muligt at tilmelde sig Grovfoderekskursionen frem til 10. juni.

Egnen omkring Lemvig og Bækmarksbro danner i år rammen om Grovfodereskursionen, som afholdes af Specialudvalget for Foderproduktion og Græsmarksdrift.

Deltagerne får mulighed for at se bedrifterne Øster Krarup og Nørremark I/S - henholdsvis et konventionelt og et økologisk kvægbrug.

Driftsformen spiller ind på emnerne, idet græsmarksdrift, afgræsning og drivveje er i centrum hos økologerne hos Nørremark I/S, mens ensileringsmidler, efterafgrøder i majs og automatisk udbytteregistrering er blandt emner hos Øster Krarup.

Begge steder vil der være indlæg fra ejere, lokale rådgivere, Seges-rådgivere samt firmarepræsentanter. Tilmelding skal ske inden 10. juni på landbrugsinfo.dk/sfg

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.