Holland vælger dansk NIR-teknik

Et af Hollands store foderproducenter og -rådgiver samarbejder med danske Foderteknik om brug af NIR på hollandske fuldfoderblandere.

Når disse linjer læses, er de første fire NIR-sensorer fra italienske Dinamica Generale monteret og igangsat af det danske firma Foderteknik ved Erik Dahl på fire hollandske kvægbrug til demonstrationsbrug i forbindelse med en hollandsk specialmesse for husdyrproducenter.

Det sker i samarbejde med den store hollandske foderproducent Royal Agrifirm Group, som sideløbende også står for flertallet af kundernes fodringsrådgivning.

Agrifirm ser NIR-sensorerne som et nyttigt værktøj i forhold til at følge foderblandingen i realtid, sikre overensstemmelse mellem planlagt og udfodret ration, korrigere for tørstofvariationer og løbende optimere fodringen. Samtidig ser Agrifirm introduktionen af NIR som et led i at udbrede brugen af TMR i Holland.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.