Jubilæum fejres hos EU-politiker med 600 køer

Besøgsvært ved 60 års jubilæet er Nørupgård ved Jordrup. Nørupgård har været i slægtens eje siden 1767. De to nye løsdriftsstalde og GEA-malkekarrusellen med 50 pladser er dog fra 2007.

Bedriften har 600 årskøer og 350 hektar markbrug med toptunet grovfoderproduktion og ledes til daglig af Asger Christensens søn Peter Schelde, da Asger Christensen forrige år blev indvalgt i EU-Parlamentet for Venstre og bl.a. har sæde i det i disse år særdeles vigtige landbrugsudvalg.

Om arbejdet som EU-parlamentariker giver Asger Christensen en orientering efter gårdbesøget. Inden deltagerne derefter sætter sig til bordet på Hotel Scandic i Kolding til en tre retters menu, afholdes Løsdrifstforeningen generalforsamling.

Se program, menu, pris og tilmeldingsfrist og læs mere om foreningens virke på Løsdriftsforeningens hjemmeside www.losdrift.dk.

Faktaboks

  • 320 jerseykøer i stald fra 2008 med 4 robotter.
  • 2 fastansatte samt sæsonhjælp.
  • Står selv for alt på 320 ha markbrug, heraf 38 forpagtet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.