Karrusel tilpasser farten til køernes malketid
Med OptiCruise kan Dairymasters malkekarruseller automatisk tilpasse sig køernes mælkemængde og malkehastighed.

På det danske marked er irske Dairymaster mest kendt som leverandør af enkle og robuste malkestalde, herunder mobile malkestalde. Men Dairymaster mestrer næsten alle malkeløsninger og er på nogle punkter pænt foran konkurrenterne.

Det gælder bl.a. Mission Control-styringen til malkekarrusellerne. Her er fokus lagt på en grafisk brugerflade, hvor alle relevante informationer om den enkelte ko præsenteres for malkeren under malkningen. Samtidig giver Mission Control mulighed for at iværksætte handlinger direkte fra karrusellen. Desuden vises ko- og besætnings-KPIer direkte under malkningen.

men det meste interessante er delsystemet OptiCruise, som ved hjælp af kunstig intelligens og løbende registrering og evaluering af køernes mælkemængde og malketid tilpasser karrusellens rotationstid til de køer, der er om bord.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.