Klar til udvidelse med ekstra udfodringsrobot
Ny udgave af udfodringsrobotten er udviklet på baggrund af input fra bl.a. Steen Kildahl.

Efter godt fem års erfaringer med det automatiske fodringssystem Lely Vector er Steen Kildahl nu klar til at udvide systemet med en ekstra udfodringsrobot i forbindelse med en planlagt kommende udvidelse med en ekstra malkerobot og hjemtagning af kvierne fra kviehotel. Det eksisterende foderkøkken kan servicere to udfodringsrobotter.

Den gamle og den nye udfodringsrobot har kørt parløb i en måneds tid på bedriften og fyldes på skift i bedriftens foderkøkken, mens den anden enten lader eller kører langs foderbordet.

700 solgte anlæg

Lely har brugt erfaringer fra sine omkring 700 brugere samt sine serviceteknikere i udviklingen af den nye foderrobot, som derfor har fokus på nem service og øget holdbarhed.

Det er bl.a. opnået gennem øget brug af rustfrit stål, et mere rengøringsvenligt laserhus samt et ændret lugedesign, så foderbelægninger undgås.

Desuden er der sket en række opdateringer af softwaren til bl.a. ruteplanlægning og udfodringsrækkefølge.

Input fra bl.a. Steen Kildahl har været medvirkende til, at der nu er smørefri lejer på portalkranens grab.

Steen Kildahl har ikke oplevet andet end forventede udskiftninger som følge af slid og roser generelt Lelys serviceteknikere for at være gode til at fange eventuelle problemer i opløbet under et af de tre årlige servicebesøg, der er en del af servicekontrakten på Lely Vector.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.