Mange års erfaring med staldbyggeri
Tømreruddannet projektleder har både passet køer og solgt staldinventar

Henriksen & Madsen A/S bliver 1. januar 2020 lagt sammen med datterselskabet HMN og kommer til at hedde HMC Byg og anlæg.

Dermed bliver HMC Danmarks ottendestørste entreprenørfirma og blandt de mest erfarne inden for staldbyggerier. Landbrudsbyggeriet styres i dag af Dennis Madsen og Anders Hollesen, hvor Dennis Madsen styrer folkene på pladsen, og Anders Hollesen står for tegninger og aftaler med underleverandører.

Dennis Madsen har haft selvstændig virksomhed med firmaet DM Entreprenør i 16 år, inden han solgte firmaet til Henriksen & Madsen A/S i 2017. Det er derfor en meget erfaren person inden for landbrugsbyggeri, der er blevet en del Henriksen & Madsen A/S.

Ikke mange entreprenører følger formentlig med i ny lovgivning og ny forskning i dyrevelfærd på LandbrugsInfo. Men det gør den tømreruddannede Anders Hollesen, som også i en årrække solgte staldinventar.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.