Miljørigtig og biologisk bekæmpelse af fluer

PRODUKTFOKUS

Miljøfluen i Dronninglund har i snart tre årtier leveret biologisk fluebekæmpelse til landbruget - gyllefluer og snyltehvepse.

Miljøfluen producerer selv sine fluer og snyltehvepse. De bliver løbende kontrolleret af et uvildigt laboratorium, så den biologiske bekæmpelse kan garanteres både salmonellafri og SPF-godkendt.

Igennem årene har de løbende udviklet nye løsninger til forskellige staldforhold. Udvikling af nye programmer er vigtigt for Miljøfluen, ligesom samarbejdet med landmanden omkring fluebekæmpelsen er en stor del af konceptet.

Øget efterspørgsel

Rådgivning og service er med til at sikre en optimal bekæmpelse af staldfluer. De fleste af Miljøfluens konsulenter har været ansat fra opstarten. De har derfor en meget stor ekspertise inden for biologisk fluebekæmpelse til brug i kvægstalde, svinestalde, minkfarme og andre stalde.

Miljøfluen udvidede i efteråret deres produktionsfaciliteter for at imødekomme den øgede efterspørgsel på biologisk bekæmpelse, og samtidig blev kontorfaciliteterne udbygget.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.