Ny type hegn er let at flytte

Gallagher med produktion i både New Zealand og Europa kalder sit nye, meget flytbare hegn for Tumble Weed - ligesom de kugler af krat, der blæser gennem ørkenen i amerikanske gyserfilm...

Der er nu intet uhyggeligt i hegnskonceptet. Tværtimod er det designet til at gøre det særdeles let at flytte hegn ved foldinddeling eller decideret stribeafgræsning uden at skulle bøvle med en masse hegnspæle, der skal flyttes med tråden frem.

Med Tumble Weed-hegnspælene i form af en slags hjul af letvægtsmaterialer med tråden placeret gennem midten løsnes hegnet blot i begge ender og rulles så fremad og fæstnes igen.

Tråden skal dog holdes stram under flytningen, for ellers vil de enkelte hjul lægge sig ned. Men selv i det tilfælde er det stadig relativt nemt at flytte hegn ved stribeafgræsning eller regulere en folds størrelse.

Danske erfaringer viser, at øget foldopdeling kan give markant merudbytte i græsset, fordi den enkelte parcel opnår længere hviletid.

SOL

 

Info

Bl.a. Overby Export Consulting forhandler Gallaghers hegnsløsninger.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.